Systeembeheer/Technisch consultant

De functie (32-40 uur per week)

Vanwege uitbreiding van ons klantenbestand zoeken we een systeembeheerder/technisch consultant die zich binnen ons team Klantondersteuning wil ontwikkelen tot specialist op het gebied van het technisch implementeren van updates van onze ZorgNed-applicatie en uitvoeren van technische projecten.

Er zijn al diverse tools beschikbaar, maar jij gaat deze door ontwikkelen met als doel op gestructureerde en overzichtelijke manier aan onze klanten updates aan te bieden. Wij zien vooralsnog de volgende taken:

  • Het bewaken van tijdige software-updates bij alle klanten;
  • Plannen en communiceren in overleg met klanten;
  • Uitvoeren van technische installaties en updates;
  • Het implementeren van nieuwe technische voorzieningen zoals koppelingen, authenticatiemethoden, klantportalen;
  • Het onderhouden van een portal met wijzigingsdocumentatie;
  • Uitleveren van de benodigde instructies en documentatie;
  • Het ondersteunen van de helpdesk.

Het gaat om een functie van 32-40 uur per week, dit is in overleg nader in te vullen. Het betreft werkzaamheden die vanuit ons kantoor in Wageningen en deels ook vanuit huis in de avonduren kunnen worden uitgevoerd. Werktijden zijn flexibel in te vullen. Bereidheid om in de avonduren te werken is wel een vereiste.

Profiel

We zoeken iemand die ervaring en affiniteit heeft met technisch applicatiebeheer. Je bent analytisch, houdt overzicht, en werkt gestructureerd. Een HBO werk- en denkniveau is minimaal vereist.
We zijn een kleiner bedrijf; werk wat zich aandient, moet opgepakt worden. We zoeken iemand met een hands-on mentaliteit. Kennis van softwareontwikkeling is niet direct nodig.

Interesse

Ben je geïnteresseerd? Mail ons dan je persoonlijke brief met motivatie en uitgebreide CV naar:
ZorgNed Automatisering BV
T.a.v. Mariël Hylkema
mail: mhylkema@zorgned.nl