plattegrond

ZorgNed Automatisering is gevestigd op de bovenverdieping van een kantoorpand op bedrijvenpark ‘De Nude’ in het zuidwesten van Wageningen.

Nudepark 91a
6702 DZ Wageningen
Tel:0317-466844
info@zorgned.nl
Bedrijfsgegevens:
IBAN: NL25INGB0006869013
BTW: NL8065.27.006.B.01
KvK: 09087860

Openbaar vervoer

Ga met de trein naar station Ede-Wageningen in Ede. Vanaf hier kunt u de bus naar Wageningen busstation nemen (ongeveer 30 minuten). Vanaf het busstation neemt u de bus richting Utrecht. Uitstappen bij halte Nudenoord. Vandaar loopt u terug naar de rotonde en dan rechtsaf richting bedrijventerrein De Nude. Het is ongeveer 5 minuten lopen naar Nudepark 91 A.

Auto

  • Vanuit de richting Amsterdam/Utrecht

    Vanuit de richting Amsterdam/Utrecht (A12) Afslag Ede/Wageningen, richting Wageningen aanhouden. In Wageningen richting centrum / Rhenen aanhouden (Nijenoord Allee). Bij de kruising met de N225 rechtsaf. Bij de 1e rotonde rechtdoor, bij de 2e rotonde de 2e afslag en dan gelijk weer rechtsaf. (Bedrijven terrein De Nude, Gamma aan de linkerkant). Aan het eind maakt de weg een bocht naar links (omhoog naar de dijk), hier rechtsaf. Het eerste gebouw links is Nudepark 91 en de bovenverdieping is 91A. De ingang is aan de rechterkant van het gebouw.

  • Vanuit de richting Rotterdam/Rhenen

    Vanuit de richting Rotterdam (A15) Afslag Ochten/Kesteren, richting Rhenen aanhouden. Direct na de Rijnbrug in Rhenen rechtsaf richting Wageningen (N225). Bij de rotonde bedrijvenpark De Nude 1e afslag en dan gelijk weer rechts. (Gamma aan de linkerkant). Aan het eind maakt de weg een bocht naar links (omhoog naar de dijk), hier rechtsaf. Het eerste gebouw links is Nudepark 91 en de bovenverdieping is 91A. De ingang is aan de rechterkant van het gebouw.

  • Vanuit de richting Arnhem, Nijmegen, Zwolle

    Vanuit de richting Arnhem, Nijmegen, Zwolle (A50) Afslag Renkum/Wageningen, richting Wageningen aanhouden. In Wageningen als maar rechtdoor. Bij de 1e rotonde rechtdoor. Bij de 2e rotonde de 2e afslag en dan gelijk weer rechtsaf. (Bedrijven terrein De Nude, Gamma aan de linkerkant). Aan het eind maakt de weg een bocht naar links (omhoog naar de dijk), hier rechtsaf. Het eerste gebouw links is Nudepark 91 en de bovenverdieping is 91A. De ingang is aan de rechterkant van het gebouw.